Sirius Kontinentalsäng 180
Sirius Kontinentalsäng 180
Sirius Kontinentalsäng 180
Sirius Kontinentalsäng 180
Sirius Kontinentalsäng 180
Sirius Kontinentalsäng 180

Sirius Kontinentalsäng 180 Kampanj

20%rabatt

Kontinentalsäng 180 cm komplett med bäddmadrass DL med kuvertsöm, metallben Albin och huvudgavel Elle.

28 370 kr35 460 kr

inkl. moms

Beskrivning

Sirius Kontinentalsäng är en omtyckt kontinentalsäng från svenska Viking. Sängens fem olika zoner gör att madrassen anpassas efter axlar, midja, höfter, lår och fötter. En indelning som gör att Sirius passar perfekt för dig med lite bredare midja och höft. Sirius finns i flera liggkomforter och färger. 

Detta paketpris består av Sirius kontinentalsäng med resårbotten, en vändbar resårmadrass och en bäddmadrass DL. Den vändbara resårmadrassen har två pocketnivåer varav den undre har 3 zoner och den övre fem. 

Sirius Kontinentalsäng går att få med medium eller fasta resårer. Vilken fasthet du ska välja beror till viss del på din vikt och sovställning. Generellt kan man säga att ju tyngre du är desto fastare säng ska du ha. Sover du ofta på mage ska du också välja en fastare säng. Säng som är 120 och 140 cm bred har en fasthet över hela madrassen. Vill du ha en bredare säng kan du välja om du vill ha två olika fastigheter i din säng. 

Bäddmadrass
Sängen har en kuvertsydd bäddmadrass Med DL får du en madrass där din kropp ventileras effektivt med hjälp av zonindelad naturlatex som formar sig efter din kropp och ger en optimal tryckfördelning. Och tack vare komfortlagret av Quallofil® Allerban® leds inte bara överflödig kroppsvärme bort – utan också kvalster, svamp och bakterier. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar. En kuvertsydd bäddmadrass har en sydd kant längst ut i samma tyg som du har valt på sängen.

 

Tillverkare

Namn

Viking beds