Royal kontinentalsäng
Royal kontinentalsäng
Royal kontinentalsäng
Royal kontinentalsäng

Royal kontinentalsäng Kampanj

Detta ex!

Komplett säng 180x200 cm med bäddmadrass, huvudgavel och kopparben i tyg Milano grå.

38 790 kr59 550 kr

inkl. moms

Beskrivning

 

Royal är en säng med extra allt, för dig som letar efter en säng med hög kvalité och komfort, en maffig säng som blir extra hög på grund av de många pocketresårerna.

 

Om detta exemplar
Royal kontinentalsäng har pocketresårer i fyra nivåer, vilket är helt unikt för Viking på marknaden. Med den unika tekniken får du ett lager av 3 cm höga resårer som ger en skön ytmjukhet som effektivt anpassas efter din kropp. På madrassen ligger du skönt på en toppning av latex. Sängens övre madrass av en hel kassett, byggd i ett stycke.

Kontinentalsängen består av en resårbotten och en vändbar resårmadrass med fastheterna medium och fast.

 

Royal har pocketresårer med 7 zoner som är anpassade efter varje enskild del av din kropp. Zonerna ger till exempel mindre stöd i huvud/axel-och höftpartiet och ger samtidigt mer stöd vid midjan och svanken för att din rygg skall bli helt rak när du sover på sidan. Ju fler zoner du har, desto bättre anpassar sig madrassen efter din kropp.

 

Fasthet
Detta exemplar har fastheterna medium/fast.

Bäddmadrass
Till detta exemplar ingår bäddmadrass DL Kuvert. Med DL får du en madrass där din kropp ventileras effektivt med hjälp av zonindelad naturlatex som formar sig efter din kropp och ger en optimal tryckfördelning. Och tack vare komfortlagret av Quallofil® Allerban® leds inte bara överflödig kroppsvärme bort – utan också kvalster, svamp och bakterier. En kuvertsydd bäddmadrass har en sydd kant i samma tyg som sängen, se bild.

Gavel
I priset för detta exemplar ingår en pikerad huvudgavel Excelle i samma tyg som sängen.

Ben
Detta exemplar är utrustad med Atlas kopparben.

Egenskaper

Produktegenskaper

Bredd

180 cm.

Längd

200 cm.

Klädsel

Tyg Milano grå.

Tillbehör

Huvudgavel, kopparben och bäddmadrass ingår.

Komfortnivåer

Medium/fast.

Tillverkare

Namn

Viking beds