Royal kontinentalsäng 180
Royal kontinentalsäng 180
Royal kontinentalsäng 180
Royal kontinentalsäng 180

Royal kontinentalsäng 180 Kampanj

Kampanj!

Royal kontinentalsäng 180 cm inkl. kuvertsydd bäddmadrass DL. Exkl. huvudgavel och ben.

Färg.

39 190 kr48 990 kr

inkl. moms

Beskrivning

Royal Kontinentalsäng är en exklusiv sång med pocketresårer i fyra nivåer toppad med den skönaste bäddmadrassen. Den unika stretchpocket-teknologin ger sängen ett lager av 3 cm höga resårer vilket ger en skön ytmjukhet som effektivt anpassas efter din kropp. På madrassen ligger du skönt på en toppning av latex. Royals övre madrass har en hel kassett, dvs i ett stycke, där du kan få olika fasthetsnivåer på respektive liggplats. Royal ger dig friheten att genom olika storlekar och färger hitta en design som passar din kropp och ditt sovrum. Royal har det mest avancerade 7-zonsystem som ger dig den bästa tryckavlastningen och skönaste sömnen.
En kontinentalsäng består av en resårbotten och en vändbar resårmadrass. Just den vändbara resårmadrassen gör att många föredrar kontinentalsängen. Andra väljer kontinentalsängen för att den i många fall har fler resårlager, vilket kan upplevas som mer komfortabelt.
Royal har pocketresårer med 7 zoner som anpassas efter varje enskild del av din kropp. Zonerna ger mer stöd vid midja och svank för att din rygg ska vara så rak som möjligt när du sover.. Ju fler zoner en säng har, desto bättre anpassar sig madrassen efter din kropp.
Royal Kontinentalsäng går att få med mjuka, medium eller fasta resårer. Vilken du ska välja beror till viss del på vikt och sovställning. Sängar i storlekarna 120 och 140 cm bredd har samma fasthet i hela sängen. Vi val av en bredare säng så kan du välja två olika fastheter.

Inklusive bäddmadrass DL Kuvert. Med DL får du en madrass där din kropp ventileras effektivt med hjälp av zonindelad naturlatex som formar sig efter din kropp och ger en optimal tryckfördelning. Och tack vare komfortlagret av Quallofil® Allerban® leds inte bara överflödig kroppsvärme bort – utan också kvalster, svamp och bakterier. En kuvertsydd bäddmadrass har en sydd kant i samma tyg som sängen, se bilder.

Gavel och ben ingår inte i priset.

Egenskaper

Produktegenskaper

Bredd

120 cm, 140 cm,160 cm,180 cm, 210 cm.

Längd

200 cm, 210 cm

Klädsel

Flera olika färger på klädsel samt ben.

Tillbehör

Gavel och ottoman köps separat.

Garanti

års garanti mot ram och fjäderbrott.

Övrigt

Svenktillverkad.

Komfortnivåer

Mjuk, medium,fast och extra fast.

Benval

Ek, svart,vit,valnöt, mässing,krom och svart krom.

Tillverkare

Namn

Viking beds

Utföranden

Royal kontinentalsäng 180

Kampanj!

Royal kontinentalsäng 180

Flera storlekar och färger.

Viking beds

39 190 kr 48 990 kr