Kontinentalsäng Select
Kontinentalsäng Select
Kontinentalsäng Select
Kontinentalsäng Select
Kontinentalsäng Select

Kontinentalsäng Select Kampanj

Detta ex!

19 990 kr31 660 kr

inkl. moms

Beskrivning

Select kontinentalsäng 180 cm med bäddmadrass Lectus Air60 och ben i oljad ek. Sängen har medium liggkomfort på den ena sidan ochfast på den andra halven. Denna säng säljs exklusive huvudgavel.

 

Select kontinentalsäng är uppbyggd av noggrant utvalda material för att ge dig total avslappning. Pocketresår och bottenfjädrar avlastar kroppen. Två olika ytskikt gör att du kan välja mellan en fastare och en mjukare känsla genom att vända på madrassen.

Pocketresår
I en Lectus tillåts varje fjäder att röra sig fritt inuti en så kallad ”pocket”, vilket gör att de anpassar sig efter kroppen oberoende av varandra. Då varje fjäder dessutom är förspänd, uppnås den perfekt avvägda tryckavlastning som kännetecknar en säng från Lectus.

Förspända fjädrar
En vanlig fjäder ger ett högre tryck ju mer den trycks ihop, vilket gör att blodcirkulationen störs på ställen där du väger mest, t.ex. axlar och höfter. Sängens fjädrar är värmebehandlade och förspända, vilket ger ett mycket jämnare tryck mot kroppen.

Klädsel
Sängklädseln i brunmelerat tyg har en behandling vilket gör att du kan spilla på sängen utan att den blir smutsig, vätska rinner av obemärkt. Dessutom är klädseln avtagbar och finns i flera olika färger.

Cirrus- ett material som andas
Precis som moderna sportkläder, så är Lectus sängar gjord i material som andas. Cirrus är en hålfiber med fantastiskt fuktavledande och ventilerande egenskaper som används i stoppningsmaterialet i sängen. I en Lectus säng sover du därför alltid torrt och tempererat!.

Bäddmadrass Lectus Air60
Hela 90% av Lectus Air består av helt vanlig, ren luft. Tack vare unika, stående fibrer strömmar luft genom madrassen när du rör dig, vilket ger en fantastiskt luftig, sval och avslappnande känsla. Eftersom kvalster och damm dessutom effekivt vädras ut sover du inte bara gott, utan även hälsosamt.äddmadrass Air60.

 

Egenskaper

Produktegenskaper

Bredd

180 cm.

Längd

200 cm.

Klädsel

Brunmelerad.

Tillbehör

Hvudgavel ingår inte i priset.

Övrigt

Svensktillverkad.

Benval

Ben i ek.

Tillverkare

Namn

Lectus