Kontinentalsäng Impress
Kontinentalsäng Impress
Kontinentalsäng Impress
Kontinentalsäng Impress
Kontinentalsäng Impress
Kontinentalsäng Impress

Kontinentalsäng Impress Kampanj

SÅLD. Detta ex!

Komplett sängpaket.

42 990 kr61 450 kr

inkl. moms

Beskrivning

Kontinentalsäng Lectus Impress 180x200 cm komplett med bäddmadrass Lectus Heaven 180 cm, grå pikerad huvudgavel Queen 180 cm, snygg designklädsel och sängben platinum. Den på den ena sidan av sängen är det medium liggkomfort och på den andra fast.

Om säng Impress
Kontinentalsäng Impress är så följsam att det är svårt att avgöra var din kropp slutar och sängen tar vid. På den ena sidan har den vändbara överdelen små höjdvariationer i pocketresåren, vilket gör ytan fantastiskt följsam. Om du vill ha en något fastare känsla kan du vända sida, där resåren istället är jämn. I priset ingår bäddmadrass heaven som ger en svalkande och fuktavledande känsla.   

Pocketresår
I Impress kontinentalsäng tillåts varje fjäder att röra sig fritt inuti en så kallad ”pocket”, vilket gör att de anpassar sig efter kroppen oberoende av varandra. Impress mellanmadrass har en speciell typ av pocketfjädring med små höjdvariationer som gör att madrassen känns väldigt följsam. Om du vänder på mellanmadrassen har pocketfjädrarna en jämn yta vilket ger en lite fastare känsla. Man kan säga att sängen har 2 sidor.   

Förspända fjädrar
En vanlig fjäder ger ett högre tryck ju mer den trycks ihop, vilket gör att blodcirkulationen störs på ställen där du väger mest, t.ex. axlar och höfter. Sängens fjädrar är värmebehandlade och förspända, vilket ger ett mycket jämnare tryck mot kroppen.   

Klädsel
Sängklädseln har har ett snyggt designat mönster med grå cirklar i samma färg som huvudgaveln. Dessutom är klädseln avtagbar. 

Cirrus-material som andas 
Precis som moderna sportkläder, så är Impress kontinentalsäng gjord i material som andas. Cirrus är en hålfiber med fantastiskt fuktavledande och ventilerande egenskaper som används i stoppningsmaterialet i sängen. I en Lectus säng sover du därför alltid torrt och tempererat!

Bäddmadrass Hwaven
Bäddmadrassen dig känslan av att sova på moln. Precis som Lectus Air har den luftkanaler som ventilerar maddrassen när du sover. De mjuka kuddpartierna ger en underbart fluffig och mjuk känsla och de luftiga materialen gör att du alltid sover svalt och skönt. Kom lite närmare himmelriket varje natt.

 

Egenskaper

Produktegenskaper

Bredd

180 cm.

Längd

200 cm.

Avtagbar klädsel

Ja

Klädsel

Säng i mönstrad designklädsel.

Övrigt

Svensktillverkad.

Komfortnivåer

Medium/fast.

Benval

Sängben Platinum 12 cm ingår.

Tillverkare

Namn

Lectus