Exklusive kontinentalsäng
Exklusive kontinentalsäng
Exklusive kontinentalsäng

Exklusive kontinentalsäng Kampanj

Rabatt 14345 kr.

33 480 kr47 825 kr

inkl. moms

Beskrivning

Priset avser Elite Exclusive kontinentalsäng med bäddmadrass Classic. Ben och huvudgavel tillkommer. 

Det är med stolthet vi presenterar Elite Exclusive kontinentalsäng, en kontinentalsäng som sticker ut på alla sätt och vis. Kontinentalsängen finns att beställa i en mängd olika storlekar och färger. Exclusive kontinentalsäng har en estetisk och modern design med unika egenskaper som ger dig rofylld och ergonomisk riktig sömn.

Elite Exclusive kontinentalsäng är byggd på material av yttersta kvalitét. Kontinentalsängen har extra höga och trippelfjädrande resårer vilket gör att varje tryck från din kropp fångas upp individuellt och ger dig en känsla av att sväva. Kontinentalsängens konstruktion ger också en formstabilitet av yttersta klass. Elite Exclusive kontinentalsäng innehåller smartfiber. Det gör att sängen ventileras och leder bort fukt och värme från din kropp. Grunden för en god sömn där din egen kropp bestämmer förutsättningarna och kan reglera temperaturen.

Exclusive kontinentalsäng har en yta av Softfoam, ett material med unika egenskaper som släpper igenom luft och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta. Kontinentalsängens ram är byggd av furu av högsta kvalité. Träets formstarka egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.

Exclusive kontinentalsäng finns att beställa i måtten 80,90,105, 120, 140, 160 och 180x200 cm. Mot pristillägg på 10% kan sängen även beställas i specialmått eller som extra lång.

 

Egenskaper

Produktegenskaper

Bredd

180 cm.

Längd

200 cm.

Material

Resårmadrass 16 cm pocket, Softfoam och Smartfiber.Underbädd dubbelfjädrat - 8 cm bonell och 13 cm pocket. Softfoam och Smartf

Klädsel

Tåligt möbeltug. Valbar i flera olika färger.

Tillbehör

Bäddmadrass Classic ingår i priset.

Garanti

25 års garanti mot resår och rambrott.

Övrigt

Svensktillverkad.

Komfortnivåer

Medium, fast och extra fast.

Benval

Flera olika färger/material på ben. Ingår inte i priset.

Tillverkare

Namn

Elite sängar

Produktinformation